Coöperatie richt zich op verdere versterking van de AGF-sector

Florian Hinrichs wordt directeur van Landgard Obst & Gemüse Holding

Florian Hinrichs, sinds januari 2020 directeur van Landgard Blumen & Pflanzen, is door de directie van Landgard eG met ingang van 1 september 2020 benoemd tot extra directeur van Landgard Obst & Gemüse Holding. Naast zijn activiteiten bij Blumen & Pflanzen zal hij nu ook de regionale groenten- en fruitbedrijven in de AGF-sector ondersteunen. Het doel is om de gehele divisie Obst & Gemüse verder te versterken, de Kwaliteit, Arbo en Milieu-structuren te coördineren en een gezamenlijke, gecoördineerde aanpak na te streven.

Florian Hinrichs

De internationaal georiënteerde manager Florian Hinrichs is 48 jaar en heeft veel ervaring in de nationale en internationale handel. Na zijn eerste stappen in de branche begon hij zijn carrière bij Aldi Süd als afgestudeerde bedrijfskundige, van verkoop en de functie van centraal inkoper tot Group Buying Director bij Aldi Süd Central Purchasing in Mülheim. Hij heeft zich altijd gericht op de verssegmenten, waaronder groenten, fruit en bloemen.

Meer op maat gemaakte assortimenten
"Met de benoeming van Florian Hinrichs tot directeur van zowel de divisie Blumen & Pflanzen als ook van de divisie Obst & Gemüse, positioneren we onze marketing van bloemen, planten, groenten en fruit in de richting van de detailhandel op een nog professionelere manier. Door onze marketingstrategie consequent te implementeren, kunnen we retailers nog nauwkeuriger productassortimenten op maat aanbieden," zegt Karl Voges, CEO van Landgard eG.

Meer informatie:
www.landgard.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven