Intelligente weeg- en sorteersystemen optimaliseren de bewerking van AGF

"Wij zijn een ervaren speler en vervaardigen kwaliteitsproducten voor onze belangrijkste markten in Europa, Midden- en Zuid-Amerika en Noord-Afrika. De kwaliteit van onze systemen en de betrouwbaarheid in de aftersales onderstrepen onze goede reputatie in zowel Italië als daarbuiten," zegt Santo Rapisarda, directeur van RS Bilance, die het bedrijf in 2006 heeft opgericht. RS Bilance, uit het Italiaanse Mascalucia, produceert weegmachines voor de AGF-sector, de grootschalige distributie, industrie en handel. 

Santo Rapisarda, oprichter en directeur van RS Bilance

Het bedrijf is met name gespecialiseerd op het gebied van automatisering, in het ontwerp en de productie van weegsystemen, automatische weegmachines, controleweegschalen, automatische etiketteermachines, vision control systemen, metaaldetectoren, software voor controle en databeheer.

Het gamma van RS weegschaalsystemen gaat van automatische en manuele weegschalen, tot prijszettingsmachines, etiketteermachines, via vision systemen, metaaldetectoren, uitlijners en gerelateerde software. Daarnaast ontwerpt het bedrijf speciale kant-en-klare verwerkingslijnen en weet het reeds bestaande systemen aan te passen aan de meest geavanceerde standaarden. Er wordt grote zorg besteed aan de assistentie en het onderhoud van de systemen, van onderhoud onder garantie tot de geplande onderhoudsbeurten.

Boven: modulaire machine, metaaldetector, automatische dubbele printergewicht prijs- en zegelmarkeringssysteem 180° of 360°.

"Wij werken vooral met commerciële agenten met voldoende expertise in de technisch-industriële sectoren, die actief zijn in de productsector van de potentiële klant om effectieve onderhandelingen te voeren," zegt Rapisardo.Automatische prijscomputer met etiketteermachine van boven en onder.

"RS Bilance is opgericht om een proces van innovatie van de verwerkingslijnen op gang te brengen met als doel de prestaties te verbeteren. Wij richten ons vooral op de agrovoedingssector, om alle processen te optimaliseren," besluit Rapisardo.

Voor meer informatie:
Santo Rapisarda
RS Bilance Srl
Via Dionisio, 26/A
95030 Mascalucia (CT) - Italië
+39 095 910806
commerciale@rsbilance.com
www.rsbilance.com


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven