Tolsma-Grisnich en Grimme bieden met Harvest Event telers een beursalternatief

Tholen - Gisteren vond het “Harvest Event”, georganiseerd door Tolsma-Grisnich en Grimme, plaats in Reusel. Na een geslaagde dag in Biddinghuizen 27 augustus was het de beurt bij Akkerbouwbedrijf Van Sambeec in Reusel.


Demonstratie rooimachine Grimme.

Persoonlijke gesprekken op gepaste afstand, informatieve presentaties, bezichtigingen van een bewaarschuur én prestaties van verschillende machines stonden centraal op deze dag. Meer dan 100 (potentiële) klanten waren naar het event gekomen en natuurlijk werd er rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM.


Femmy Meisner en Anouk van Diepen, de organisatoren van de dag.

“Doordat de beurzen nu niet doorgaan, wilden we toch iets voor onze klanten organiseren. Zij staan bij ons centraal, en zo kwamen we op deze dagen uit. Samen met Grimme leek ons dit een unieke kans. Juist in deze tijd, net voor de oogst, hebben agrariërs behoefte aan een praatje onderling. Ook met de komst van de nieuwe beurscontainer kunnen we zo de boer op en overal terecht”, aldus Anouk van Diepen, medeorganisator van de dag.


Veel animo voor de rondleidingen van moderne bewaartechnieken.

De technische specialisten waren aanwezig om te adviseren over actuele ontwikkelingen, rondleidingen te geven over de modernste bewaartechnieken en om de kwaliteit van het product te behouden, liefst zonder bewaarverliezen. De dag werd afgesloten met een gezellige borrel en zo was het Harvest Event een succes voor beide bedrijven.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven