Directeur Marian Geluk vertrekt bij de FNLI

Directeur Marian Geluk vertrekt per 1 oktober bij de Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI), de koepelorganisatie en belangenbehartiger voor verwerkende en importerende bedrijven en branches in de Nederlandse levensmiddelenindustrie.

"Marian heeft de afgelopen drieënhalf jaar met veel energie en betrokkenheid de belangen van de FNLI en haar leden behartigd en leiding gegeven aan het FNLI-bureau. Zo heeft ze in 2017 het fipronil-crisismanagementteam geleid en heeft de FNLI onder haar leiding de handtekening gezet onder het Nationaal Preventieakkoord en het IMVO Convenant Voedingsmiddelen. Daarnaast heeft Marian in 2019 en 2020 namens de FNLI de onderhandelingen over het Klimaatakkoord gevoerd", aldus Bas Alblas, voorzitter FNLI. 

"Wij danken Marian hartelijk voor haar inzet en bijdragen aan de Nederlandse levensmiddelenindustrie en wensen haar veel succes in haar verdere carrière. Het proces voor het vinden van een nieuwe directeur wordt zo spoedig mogelijk gestart. In de tussenliggende periode zal Murk Boerstra, adjunct-directeur, de dagelijkse leiding van de FNLI op zich nemen", besluit FNLI.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven