Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hans Geling 25 jaar bij Schaap Holland

Vandaag mogen wij Hans zeker feliciteren. Hij zet zich nu al 25 jaar bij Schaap Holland in met een grote passie voor aardappelen. Echter niet alleen bij Schaap Holland maar ook in het bestuur van de N.A.O. is hij actief, zo melden zijn collega's.

Hans vindt alles wat betrekking heeft met aardappelen interessant van zaailingen t/m het eindproduct zoals de heerlijke friet. Zodra er iets als rassendagen of demoveld georganiseerd worden, komt bij Hans altijd als eerste in zijn gedachten: we moeten wel onze eigen Friet rassen promoten, dus er wordt PolderGoud Friet gebakken.

Als collega’s feliciteren wij Hans met dit jubileum en wensen hem nog vele gezonde jaren bij Schaap Holland en hopen dat zijn passie niet verdwijnt.

Door de corona-maatregelen is het helaas niet mogelijk om het verdiende feest te organiseren, echter u heeft  zeker de mogelijkheid om Hans spontaan te mailen om uw felicitatie over te brengen. Zijn mailadres is h.geling@schaapholland.com

Publicatiedatum: