Dutch Cuisine lanceert consumentenwebsite

Dutch Cuisine heeft een consumentenwebsite gelanceerd, dé online plek waar gasten kunnen reserveren bij alle aangesloten Dutch Cuisine restaurants, eindeloos foodinspiratie kunnen opdoen en alles te weten kunnen komen over deze unieke Dutch Cuisine chefs.

Doel van deze website - die is ontwikkeld in samenwerking met BookDinners - is een wegwijzer naar de duurzame horeca: Dutch Cuisine-restaurants. Naast deze gidsfunctie, biedt de website inspiratie over een duurzame kook- en eetstijl voor de consument, zien we waar de Dutch Cuisine chefs het liefst eten en wie de Chefs van de Toekomst zijn. 

Duurzame horeca
De site verwijst tevens naar de Dutch Cuisine routes - zestien culturele en culinaire routes die de bezoeker leidt naar de parels van de Nederlandse eetcultuur. Indien een Dutch Cuisine restaurant zich bevindt op één van deze routes, dan staat er een link naar de desbetreffende route bij de detail informatie van dit restaurant. 

Ferdie Olde Bijvank, bestuursvoorzitter Dutch Cuisine: “Op dit moment is 60% van de Nederlandse consumenten op zoek naar duurzame horeca als ze uit eten gaan. De tijd is nu aangebroken om ons opgebouwde netwerk van ambassadeurs - waaronder meer dan vijftig chefs - en deelnemende restaurants - en dit zijn zowel eetcafé’s en ketenrestaurants als sterrenrestaurants - zichtbaar te maken naar de consument. Deze consumenten website is daar een eerste uiting van en we zijn dan ook trots op dit mooie resultaat.”

Voor meer informatie:
www.dutch-cuisine.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven