Monitor de temperatuur en luchtvochtigheid van versproducten

QA Supplies raadt het gebruik van de UHADO-16 en HASO- 8 luchtvochtigheids- en temperatuurloggers aan voor het gelijktijdig monitoren van de luchtvochtigheid en temperatuur. Deze unieke producten zijn ideaal voor het meten en registreren van de omgevingsfactoren in een loods, magazijn, koelhuis, koelcontainer enzovoort. 

 

De UHADO-16 van LogTag is een USB PDF- luchtvochtigheids- en temperatuurlogger voor meervoudig gebruik, die tot 16.000 luchtvochigheids- en temperatuurmetingen op kan slaan en over een meetbereik van 0 tot 100% RH en -30°C tot +70°C beschikt. De display van de UHADO-16 geeft een een overzicht van de voornaamste statistieken, actuele luchtvochtigheid- en temperatuurmetingen, waarschuwingsmeldingen en de registratiestatus. Hij is geheel instelbaar met de mogelijkheid tot persoonlijke opties, zoals voor de alertinstellingen, logging intervals en reisduur door middel van de gratis LogTag Analyzer software, die mogelijkheden biedt tot het maken van grafieken en registeren van statistische data en het exporteren van data naar andere applicaties zoals Excel.  

De UHADO-16 ondersteunt snel downloaden door middel van een standaard en wifi LogTag-interfacehouder om gegevens te uploaden en in te zien in LogTag Online, een cloudgebaseerd beheersysteem, dat notificaties stuurt, gegevens opslaat en een rapportage-functie heeft. De logger kan ook automatisch PDF-, CSV- en LTD-rapporten aanmaken zonder dat hiervoor specifieke software of hardware nodig is op de plaats van bestemming en kan ook direct aan een computer worden gekoppeld voor configuratie en het downloaden van gegevens via een standaard Micro USB tot USB-kabel.   

De HASO-8 is een luchtvochtigheids- en temperatuurlogger voor eenmalig gebruik die tot 8000 metingen kan verrichten en opslaan. Hij is uitgerust met unieke luchtvochtigheids- en temperatuursensoren die snel reageren op veranderingen in de luchtvochtigheid en temperatuur en een realtime klok die de datum en het tijdstip van elke meting aanduidt. Door gebruik te maken van de LogTag Interface en de gratis beschikbare LogTag Analyzer software kan de HASO-8 snel ingesteld worden voor het registreren van de omstandigheden, met de mogelijkheid tot een een uitgestelde start en het instellen van de meetinterval, het aantal metingen, doorlopende metingen of een vast aantal, en de omstandigheden waarop de waarschuwingsmelder dient te worden geactiveerd. De gegevens van de HASO-8 kunnen worden verwerkt via de LogTag Analyzer en de LogTag online cloud. 

De loggers van LogTag beantwoorden aan de relevante internationale standaarden voor monitoringapparaten: FDA 21 CFR Part 11, EC Annex 11, IATA 2018 Dangerous Goods Regulations 59th Edition, FCC, CE, RCM en RoHS. Dit geeft een indicatie van de kwaliteit en betrouwbaarheid van LogTag logger voor het accuraat monitoren van temperatuurgegevens.  

De producten zijn voor professionals verkrijgbaar bij QA Supplies.  

 

Voor meer informatie: 
Katlynn Blackburn
QA Supplies
Tel: +1 (800) 472-7205
Email: katlynn@QAsupplies.com
www.qasupplies.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven