Richard Strijbis, Tovano: "Een kleine vijg, met een grootse smaak"

Nieuwe oogst Spaanse mini-vijgen gearriveerd

Tholen - Bij Tovano in Maasdijk zijn deze week de eerste Spaanse mini-vijgen van de nieuwe oogst gearriveerd. "Het is weliswaar niet het grootste artikel, maar de kenners weten deze specialiteit altijd wel te waarderen. Met name speciaalzaken en de ambulante handel nemen graag enkele doosjes mee. De vakanties zijn voorbij en dan kunnen ze hun klanten weer wat nieuws aanbieden", vertelt Richard Strijbis.

"Het is een kleine vijg, met een grootse smaak en voor een aantrekkelijk prijsje. De Spaanse vijgen zijn net iets eerder dan de Turkse en het is ook echt een ander vijgje", vervolgt Richard. "Het is een echt snackvijgje met een beetje meel erop. We voeren deze Spaanse mini-vijgen wel tot februari, maar traditiegetrouw is de verkoop de eerste weken van het seizoen het grootst."

De prijzen zijn weliswaar iets hoger dan vorig jaar, maar volgens de zuidvruchtenhandelaar blijven de mini-vijgen alleszins betaalbaar. "Het is echt doosjeshandel en veel klanten nemen een paar doosjes mee. Doordat ze per 5 kg zijn verpakt, hoef je niet direct grote aantallen af te nemen."

Voor meer informatie:
Richard Strijbis
Tovano
Transportweg 47
4676 LM Maasdijk
Tel.: (0174) 52 83 33
Fax: (0174) 52 80 01
richard@tovano.nl   
www.tovano.nl 

 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven