Importeur BB Fruit verhuist naar Barendrecht

Tholen – Fruitimporteur BB Fruit gaat dit weekend verhuizen van de Rotterdamse groothandelsmarkt naar de Handelsweg 40 in Ridderkerk, ook wel bekend als het oude pand van Saphir. BB Fruit zal haar handelsactiviteiten weer herstarten op dinsdag 1 september in samenwerking met de nieuwe partner BroomFrio.

“Met het oog op de toekomstplannen van de Rotterdamse groothandelsmarkt en de aankomende renovatie vonden we dit het juiste moment om te verhuizen,” vertelt Bart Peek, samen met Ben van der Bom eigenaar van BB Fruit. “De keuze kwam te liggen op Barendrecht, wat voor ons als importeur een gunstigere locatie is om onze activiteiten voort te zetten."

“In onze zoektocht naar een nieuwe partner voor onze dienstverlening kwamen we uit bij de mensen van BroomFrio. We zochten een pand dat laagdrempelig is, waar onze klanten gewoon in de loods kunnen kijken naar de producten die we hebben en dat hebben we hier gevonden. Dit weekend gaan we de verhuisdozen inpakken en ons installeren in het nieuwe pand. Op dinsdag 1 september openen we de deuren weer in een nieuw kantoor, nieuwe loods, nieuwe mensen, nieuwe mogelijkheden met een ouderwetse gezelligheid en service.”

Voor meer informatie:
Bart Peek & Ben van der Bom
BB Fruit
Handelsweg 40
2988 DB Ridderkerk
Tel: +31 (0)6 4601 7973 (Bart)
Tel: +31 (0)6 5245 5185 (Ben)
info@bbfruit.nl
www.bbfruit.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven