Casper van der Put, Fruit op je werk

Werkfruitleverancies worden na mega-dip weer langzamerhand opgepakt

Het vele thuiswerken van de afgelopen tijd is een flinke strop voor bedrijven die werkfruit leveren. Casper van der Put, directeur en oprichter van Fruit op je Werk, werd daarover geïnterviewd door BNR nieuwsradio.

Voor de corona-uitbraak leverde Fruit op je Werk wekelijks op meer dan 10.000 verschillende locaties. Door de thuiswerkmaatregelen kelderde hun leveranties met 90 procent. Het fruit dat toen overbleef, werd bezorgd bij zorginstellingen. Na een week konden leveranties langzaam worden opgepakt door deels op bedrijven en deels werkfruit bij mensen thuis te bezorgen. In de maanden april en mei ging het daarbij om 20- tot 25.000 pakketten, zo wordt duidelijk uit de nieuwsuitzending.

Fruit op je werk ziet na de zomervakantie weer een flinke stijging. Vooral bij MKB-bedrijven maar ook bij grotere bedrijven en multinationals. De toekomst blijft onzeker, zegt Casper van der Put. Hij hoopt dat er in het najaar weer een gezonde basis is met zo'n 130 collega's: "Bij ons zijn er heel veel takken afgewaaid, maar de wortels zijn gewoon prima."

Klik hier voor de uitzending


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven