Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Viktor Vijverberg, Freight Line Europe

“Nieuwbouw volledig geconditioneerd en gericht op verdere groei”

Tholen - Bij aankomst bij het nieuwe multifunctionele bedrijfspand van Freight Line Europe in Maasdijk (Westland) wordt meteen duidelijk hoe optimaal er van de beschikbare ruimte gebruik is gemaakt. Op het dak is meer dan voldoende parkeergelegenheid voor personenauto’s gerealiseerd om rondom het gebouw meer plaats voor het rijdend materieel te creëren. Een feestelijke opening zat er ten gevolge van Covid-19 dit jaar helaas niet in, maar Viktor Vijverberg, Sales Manager bij Freight Line Europe geeft ons graag alsnog een rondleiding.

Klik hier voor de fotoreportage van de nieuwbouw

In februari is de specialist op het gebied van geconditioneerd transport verhuisd naar de nieuwe locatie. “ We waren voorheen gevestigd op de Westerlee aan de andere kant van de N213/A20 maar dat pand werd al snel te klein voor ons. De nieuwbouw op bedrijventerrein Honderdland is naast groei op het gebied van transport ook gericht om in de toenemende vraag naar overige logistieke diensten te kunnen voorzien.  We willen deze locatie , direct aan de A-20 en op een steenworp afstand van de ferry naar Groot-Brittannië, uitbouwen tot een belangrijke draaischijf voor de import en export van AGF tussen Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. “  

Viktor geeft aan, ondanks de coronacrisis, ook verder binnen Europa volop mogelijkheden voor FLE te zien. “ We zijn in het afgelopen jaar als specialist op het VK tevens een belangrijke speler op de Franse markt geworden en oriënteren ons intussen ook op overige landen in de EU. Ons geheel geconditioneerde pand, waarin we ook de beschikking over koelcellen hebben, staat mede met het oog op Brexit geregistreerd als keurlocatie waar we naast opties tot opslag en crossdock ook de afhandeling van douaneformaliteiten kunnen verzorgen.”



Klik hier voor de fotoreportage van de nieuwbouw

Voor meer informatie:
Viktor Vijverberg
Freight Line Europe
Honderdland 791
2676 LV Maasdijk
Tel: +31 (0)174 520010
vvijverberg@fle-nl.com     
www.fle-nl.com