Cool Logistics Global 2020 wordt live virtueel evenement

Na uitgebreid overleg met de voornaamste belanghebbenden zal de twaalfde editie van Cool Logistics Global van 13 tot 15 oktober 2020 virtueel plaatsvinden. Het geplande in-person evenement dat aan boord van de SS Rotterdam gehouden zal worden, is uitgesteld naar het voorjaar van 2021, met 18 en 19 mei als voorlopige data. 

"Er gaat niets boven elkaar persoonlijk ontmoeten. Onder de huidige omstandigheden is het aantal bezoekers echter beperkt. Bovendien gelden bij veel bedrijven reisbeperkingen, waardoor we niet in staat zijn om een evenement te organiseren dat voldoet aan de verwachtingen van de deelnemers aan Cool Logistics. We hechten ook belang aan het houden van CO2-neutrale evenementen en dat zou simpelweg onmogelijk zijn gezien de procedures die nodig zijn om de vakbeurs veilig op locatie door te laten gaan," zegt Rachael White, directeur van Cool Logistics. 

"Nu het besluit is genomen om dit jaar een virtueel evenement te organiseren, kunnen we onze deelnemers op veilige manier laten discussiëren en netwerken, waar zij zich dan ook ter wereld bevinden. Ons thema van dit jaar is 'Redesigning the Cold Chain: Imagine, Transform en Rebuild' en zoals altijd zijn we blij mee te kunnen delen dat toonaangevende professionals uit de wereldwijde koelketen de verschillende sessies zullen leiden. Met steun van de haven van Rotterdam, onze gastheer, en onze belangrijkste sponsors, waaronder Fruit Logistics, AgroMerchants, Keuhne + Nagel, Emerson en Mundo Maritimo, kijken we ernaar uit om de wereldwijde sector te bedienen en mogelijk zelfs nog een groter publiek te bereiken," vervolgt ze. 

Cool Logistics Global is de voorbije 12 jaar uitgegroeid tot het meest toonaangevende evenement voor professionals in de logistieke sector die zich bezighouden met het transport van perishables. Dit jaar is de haven van Rotterdam gastheer van deze vakbeurs en is de aanwezigheid van al meer dan 20 sprekers bevestigd. Deelnemers kunnen dus een uitgebreid programma verwachten waarin alle aspecten van de koelketen aan bod komen in het licht van de Covid-19-pandemie. "Covid-19 heeft de veerkracht van de koelketen zwaar op de proef gesteld en het grote belang van logistiek meer dan ooit aangetoond. De internationale koelketensector moet met elkaar communiceren en samenwerken. Ons virtuele live evenement in 2020 biedt ons de mogelijkheid om de vaste Cool Logistics Global-community opnieuw welkom te heten maar ook om nieuwe collega's te verwelkomen," zegt Rachael White tot slot. 

Download het PDF-file voor de volledige infographic van het evenement. 

Voor meer informatie:
Esther White
Tel: (+44) 07968 074550
Email: esther@nextlevelinfo.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven