deelnemers maken kans op een tomatenbolletjestrui

Looye Kwekers start Tour de Tomaat

Voor liefhebbers van fietsen en tomaten is er dit jaar maar één tour die telt en dat is de Tour de Tomaat. Tenminste als het aan Looye Kwekers ligt. Zij willen met deze actie consumenten en relaties inspireren om te gaan fietsen. Deelnemers maken bovendien kans op één van de 100 tomatenbolletjestruien.

Gedurende de Tour de France daagt Looye Kwekers consumenten, klanten en het eigen personeel uit om deel te nemen aan Tour de Tomaat en op de fiets te stappen. Maar daar blijft het niet bij: deelnemers worden gevraagd om via de sportapp Strava een route te maken in de vorm van een tomaat, kas of iets anders wat met Looye Kwekers te maken heeft. Onder alle inzendingen worden tomatenbolletjestruien verloot.

Looye Bolletjestrui
Vorig jaar kwam Looye Kwekers met een ludieke social media post waarin de bolletjes op de trui van de Tour de France waren veranderd in tomaten. Het gevolg: topdrukte via alle kanalen met de vraag waar dit shirt te verkrijgen was. Inmiddels zijn er honderd exemplaren beschikbaar die allen via de Tour de Tomaat-actie worden verloot.

Deelnemen aan de Tour de Tomaat
Om mee te doen aan de Tour de Tomaat installeer je Strava en voeg je Looye Kwekers toe als vriend. Teken vervolgens je route uit, fiets deze met Strava en deel het resultaat met Looye Kwekers via https://www.strava.com/athletes/62082639.

Deelnemen kan tijdens de Tour de France, van 29 augustus tot 20 september. Op 21 september maakt Looye de winnaars persoonlijk bekend.

Voor meer informatie:
Looye Kwekers
www.looye.com
info@looye.com

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven