Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Multipond:

"BE toevoertrilgoten nu ook beschikbaar in D-uitvoering met verbeterd hygiënisch design"

Veel bedrijven weten niet dat Multipond naast multihead wegers ook toevoertrillers bouwt. Deze zijn met name bedoeld om heel gecontroleerd bulkproduct naar de Multipond wegers toe te voeren. De besturing vindt plaats vanuit de Multipond wegers, zodat de productflow optimaal is voor het weegproces.



"Onze BE toevoertrilgoten zijn nu ook beschikbaar in de D-uitvoering, die in hygiënisch design verbeterd is. De hygiënische toevoertrilgoot voldoet aan de hoogste hygiëne-eisen voor toepassingen binnen de foodindustrie. Het complete ontwerp van de toevoertrilgoot is conform de USDA en EHEDG hygiënerichtlijnen uitgevoerd en de beschermingsklasse IP69 garandeert een snelle en betrouwbare reiniging", aldus het bedrijf. De aandrijving is tevens geoptimaliseerd: dit maakt transport van grotere producthoeveelheden mogelijk.

Het Multipond-projectteam configureert samen met de klant de passende toevoertrilgoot voor zijn project. Daarbij spelen de volgende parameters een rol:

  • Afmetingen: de toevoertrilgoot kan in verschillende uitvoeringen worden geproduceerd, passend bij de gevraagde capaciteit;
  • Oppervlakken: afhankelijk van het product, kan Multipond diverse oppervlakken aanbieden en daarmee de transporteigenschappen gericht beïnvloeden;
  • Speciale uitvoering: de toevoergoten kunnen met bijvoorbeeld gruis- of suikerafscheiding, waterafvoer of geluidsisolatie worden uitgevoerd.

Voor meer informatie:
Multipond
info@multipond.nl 
www.multipond.nl 

Publicatiedatum: