Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Basilicum uit Colombia

Verbos Business Development en Nvest werken al jaren met elkaar om de samenwerking tussen Colombia en Nederland te vergroten. Op dit moment werken zij met een zeer professionele basilicumteler die interesse heeft om naar Europa uit te breiden.

Basilicumteelt in Colombia is vrij uniek aangezien de meeste productie buiten Europa momenteel in Kenia en Israƫl plaatsvindt. Er is echter een specifieke regio in Colombia die de teelt van basilicum mogelijk maakt door het goede klimaat.

De basilicumteler exporteert sinds vele jaren naar de Verenigde Staten en is momenteel bezig om de kansen in Europa te onderzoeken door de toenemende vraag naar verse kruiden. Het bedrijf heeft veel aandacht voor de lokale economische en sociale impact en kan een jaarrond constant aanbod leveren tegen concurrerende prijzen. Daarnaast is de teler bereidt om te investeren in uitbreiding van andere kruiden als daar markt voor is.

Ze zijn momenteel op zoek naar een Europese importeur van kruiden die interesse heeft in basilicum en in de toekomst mogelijk andere kruiden.

Enige tijd geleden heeft Verbos Business Development samen met Ideavelop, in opdracht van de Nederlandse overheid, een onderzoek gedaan naar kansen voor Nederlandse bedrijven in land- en tuinbouw die zaken willen doen in Colombia. Het rapport kan worden gedownload via deze link https://bit.ly/3al9IXz 

Voor meer informatie:
Niels van der Wijk (Colombia)
Mobiel +31 6 5149 1291 (whatsapp)
niels@nvest.com.co
www.nvest.com.co 

Aart van den Bos (NL)
Mobiel +31 651 788 924
ajb@verbos.nl 
www.verbos.nl 

Publicatiedatum: