Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sterk aanbod Peruaanse avocado deze maand

Index Fresh ziet een piek in het aanbod van zijn Peruaanse avocado's deze maand, met een toename van 15-20% in vergelijking met vorig jaar. Peruaanse avocado's zijn sinds mei beschikbaar en zullen tot september op de markt blijven.

Giovanni Cavaletto van Index Fresh: "Peru zit op het hoogtepunt wat smaak betreft nu we de tweede helft van het seizoen ingaan. Index Fresh haalt z'n avocado's uit verschillende delen van Peru om klanten het hele seizoen te voorzien van klasse 1 avocado's."

Consumenten en handelaren kunnen consistentie gedurende het hele seizoen verwachten van dit grote formaat Hass dat een uitstekende kwaliteit en goede droge stof heeft. "Peru is een betrouwbare aanvoer van zomerse avocado's voor de VS. De markt, en hun inzet voor de voedingsveiligheid is zeer hoog."

De in Californië gevestigde avocadomarketeer merkte in maart een eerste terugval in de koopgewoonten op door sluitingen vanwege de pandemie, maar is nu weer goed op gang gekomen. Ook de foodservice heeft een opleving gezien, van een aanvankelijke daling van zo'n 90% naar ongeveer 30% nu. Werknemers beschermen bij de oogst en op de verpakkingslocaties blijft van het grootste belang voor Index Fresh en zijn partners.

"We kijken ook uit naar de nieuwe aanplantingen van het Olmos mega-irrigatieproject." 

Voor meer informatie:
Sofia Castellanos
Index Verse
+1 (909) 877-1577
scastellanos@indexfresh.com www.indexfresh.com

Publicatiedatum: