Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inschrijving voor Europatat Congress 2021 geopend

Europatat, de European Potato Trade Association en de Irish Potato Federation zijn blij mee te kunnen delen dat er weer ingeschreven kan worden voor het volgende Europatat Congress, dat plaats zal vinden tijdens het World Potato Congress dat op 30 en 31 mei 2021 in de Ierse hoofdstad Dublin gehouden wordt.

Om voor aanvang van het nieuwe aardappelseizoen een bijeenkomst te organiseren voor professionals uit de aardappelsector organiseert Europatat om het jaar een congres op een andere locatie in Europa. In 2021 zal het congres gelijktijdig plaatsvinden met het World Potato Congress (WPC) waardoor de activiteiten in Dublin een week lang geheel in het teken van de aardappel zullen staan!

De inschrijving voor zowel het Europatat Comgress en het WPC is vanaf nu geopend. Bij de online inschrijving is het mogelijk om voor beide congressen aan te melden en kan men zich inschrijven voor overige evenementen, excursies of een accommodatie reserveren. Dit alles met slechts één 'klik'.

Laat de kans om de wereldwijde aardappelsector te ontmoeten tijdens dit unieke evenement in Dublin niet voorbijgaan! Kijk op  www.europatatcongress.eu voor meer informatie en om in te schrijven. 

Voor meer informatie:
Europatat
+32 2 777 15 85
secretariat@europatat.eu 
www.europatatcongress.eu 

Publicatiedatum: