Inschrijving voor Europatat Congress 2021 geopend

Europatat, de European Potato Trade Association en de Irish Potato Federation zijn blij mee te kunnen delen dat er weer ingeschreven kan worden voor het volgende Europatat Congress, dat plaats zal vinden tijdens het World Potato Congress dat op 30 en 31 mei 2021 in de Ierse hoofdstad Dublin gehouden wordt.

Om voor aanvang van het nieuwe aardappelseizoen een bijeenkomst te organiseren voor professionals uit de aardappelsector organiseert Europatat om het jaar een congres op een andere locatie in Europa. In 2021 zal het congres gelijktijdig plaatsvinden met het World Potato Congress (WPC) waardoor de activiteiten in Dublin een week lang geheel in het teken van de aardappel zullen staan!

De inschrijving voor zowel het Europatat Comgress en het WPC is vanaf nu geopend. Bij de online inschrijving is het mogelijk om voor beide congressen aan te melden en kan men zich inschrijven voor overige evenementen, excursies of een accommodatie reserveren. Dit alles met slechts één 'klik'.

Laat de kans om de wereldwijde aardappelsector te ontmoeten tijdens dit unieke evenement in Dublin niet voorbijgaan! Kijk op  www.europatatcongress.eu voor meer informatie en om in te schrijven. 

Voor meer informatie:
Europatat
+32 2 777 15 85
secretariat@europatat.eu 
www.europatatcongress.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven