Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw merk premium avocado's van Avojoy

Greenpoint Trading brengt een nieuw merk op de markt, genaamd “Avojoy”! Het merk is volledig gericht op premium avocado’s voor supermarkten, winkeliers, horecaleveranciers, groothandels, restaurants, foodservice en catering in de Benelux. Samen met leverancier Westfalia en verpak- en rijppartner Eurowest, levert Avojoy jaarrond premium avocado’s. Greenpoint zal de distributie en verkoop in de Benelux verzorgen.

De Hass avocado’s van Avojoy ondergaan strenge kwaliteitscontroles. Zowel in het land van herkomst, als in het rijp- en verpakstation in Poeldijk worden de avocado’s meerdere malen individueel gecheckt door eigen kwaliteitscontroleurs. De avocado’s worden vervolgens gerijpt op basis van de wensen van de klant. Wanneer de avocado’s de laatste kwaliteitscontroles hebben doorstaan, worden ze vanuit de loods in de Lier persoonlijk bij klanten afgeleverd.

Carel van Krimpen, eigenaar Greenpoint Trading: "Avocado's zijn een razend populair product. Toch is er nog voldoende ruimte om de kwaliteit van dit product te verbeteren. Door de samenwerking met gevestigde namen, beschikken wij over de juiste expertise en contacten om altijd de allerbeste avocado's te kunnen leveren. Onze toegevoegde waarde zit hem in de aandacht die we besteden aan de avocado's én aan onze klant. Daarom zeggen we bij Avojoy ook: 'The best avocados brought to you.' Persoonlijke aandacht en kwaliteit, dat is waar het om draait."

Voor meer informatie:
Carel van Krimpen
Greenpoint Trading
+316 49 24 7559
carel@greenpoint-trading.com 
www.avojoy.com 

Publicatiedatum: