Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
GreenGoose

"Dankzij deze machine kunnen wij de klant een grote variëteit aan mogelijkheden bieden"

GreenGoose is de trotse eigenaar van de eerste en enige zoete aardappel sorteer- en verpakkingsmachine in Europa. De machine is op maat gemaakt voor GreenGoose. Kwaliteitscontrole, maat- en gewichtssortering per product, het verpakken en de verduurzaming waren leidend in de uitwerking van deze machine. Met andere woorden, elke zoete aardappel die voorbijkomt bij GreenGoose wordt gecontroleerd op kwaliteit en wordt op basis van gewicht en maat gesorteerd en verpakt in de juiste doos. Dankzij deze duurzame machine kan GreenGoose de klant een grote variƫteit aan mogelijkheden bieden op het gebied van sorteren en verpakken.

Kwaliteit
"Bij GreenGoose garanderen wij 100% kwaliteitscontrole. Elke zoete aardappel wordt individueel gecontroleerd voor premium kwaliteit. Daarnaast wordt elke order verpakt op de dag van transport. Vandaar dat onze leveringen altijd vers zijn. Hierdoor kunnen wij met zekerheid zeggen dat GreenGoose altijd premium kwaliteit levert."

Sortering
"Klanten kunnen de gewenste producten en het totale gewicht per doos bestellen. Dit kan uiteenlopen van, bijvoorbeeld, een order van 1.000 kilo zoete aardappelen met elk hetzelfde gewicht tot verpakkingen met eenzelfde hoeveelheid aardappelen per doos, tot een verpakking met eenzelfde totaalgewicht. Allemaal naar wens van de klant, The sky is the limit! Om de effectiviteit van onze tailormade service te onderstrepen biedt GreenGoose 100% garantie op de juiste gewenste samenstelling van de bestelling."

Verpakken
"GreenGoose kan alle verpakkingen aanbieden naar wens van de klant. Van herbruikbare IFCO en EPS materialen tot een verpakking met het eigen logo van de klant. Ook kunnen wij het gewenste gewicht per verpakking per order naar wens aanpassen van de klant."

Voor meer informatie:
Isabel Dammer
GreenGoose
isabel@greengoose.nl
www.greengoose.nl

Publicatiedatum: