Nieuwe vestiging voor Allround Cargo Handling (ACH)

NXR Vastgoed tekent voor 4,1 hectare bouwgrond op Nieuw Reijerwaard

Edwin Roos, directeur van NXR Vastgoed, heeft deze week een overeenkomst getekend voor 4,1 hectare bouwgrond op Nieuw Reijerwaard, onderdeel van Dutch Fresh Port. Op dit kavel gaat NXR Vastgoed de nieuwe vestiging voor Allround Cargo Handling (ACH) bouwen. Dit bedrijf is gericht op de opslag, overslag en logistiek van voedingsmiddelen en onder andere gespecialiseerd in noten en gedroogd fruit. Daarnaast zijn zij ook een keurpunt voor de NVWA. Momenteel is dit bedrijf gevestigd aan de Ridderhaven in Ridderkerk.

Tanja de Jonge, vice-voorzitter van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNR), is blij met de verkoop: “Na de vestiging van Van Gelder groente & fruit, de uitbreiding van Van der Valk en Bakker Barendrecht en de nieuwbouw van Kivits aan de Selderijweg, is de bedrijvigheid van ACH een mooie aanvulling op het sterke agroversfood-logistieke cluster op Nieuw Reijerwaard! NXR Vastgoed gaat begin augustus starten met de bouw.”

NXR Vastgoed heeft voor dit perceel een erfpachtovereenkomst getekend met de gemeente Ridderkerk, die de grond aankoopt van de GR Nieuw Reijerwaard.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven