Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
22-24 september 2020

Hazera Experience Days gaan digitaal

Hoewel de open dagen van Hazera een jaarlijkse en vertrouwde traditie zijn in september, heeft het bedrijf besloten om het evenement dit jaar digitaal te maken vanwege de huidige Covid-19-situatie. "Gezondheid staat voorop en ons voornaamste doel is om de veiligheid van onze bezoekers en onze medewerkers te garanderen en iedereen goed op de hoogte te houden. Omdat we vinden dat nauw contact en samenwerking de sleutel tot succes zijn, hebben we besloten om het evenement online te organiseren: de Digital Hazera Experience Days. Het platform om contact te houden, ervaringen te delen en anderen te inspireren!"

De Digitale Hazera Experience Days bieden een interessant driedaags programma. "Er zijn updates van onze productmanagers over de laatste trends in verschillende markten en gewassen.
Inspirerende talks van gastsprekers over onderwerpen als duurzaamheid, de versketen, druppelirrigatie en nog veel meer! En, last but not least, is er een digitale rondleiding over onze velden."

De Digitale Hazera Experience Days vinden plaats van 22 tot 24 september, vanaf 09:00 uur.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.hazera-events.com. Het is ook mogelijk om afspraken in te plannen. De komende weken geeft de organisatie meer informatie over het programma en de planning.

Publicatiedatum: