Nijssen krijgt opdracht voor koelinstallaties bij nieuwbouw Coolport II en Heemskerk Fresh&Easy

Twee jaar na de realisatie van Cool Port I krijgt Nijssen Klimaat- en Koudetechniek opnieuw opdracht van Kloosterboer voor het leveren en monteren van een centrale Ammoniak/CO₂ koelinstallatie gecombineerd met een CO₂ vriesinstallatie en op maat gemaakt besturingssysteem t.b.v. Cool Port II. "Wij zijn enorm trots om voor onze bestaande klant opnieuw een prachtig project te kunnen en mogen realiseren", aldus Nijssen.

Op 13 juli is Kloosterboer met de bouw gestart van een nieuw state-of-the-art volledig automatisch multi-customer hoogbouwvrieshuis met een opslagcapaciteit van maar liefst 60.000 palletplaatsen op City Terminal Rotterdam. De pallets worden aangevoerd door zelflossende of conventionele vrachtwagens en gaan vanuit de expeditiehal via rollenbanen, draaitafels en sluizen automatisch naar het vrieshuis, waarin kranen automatisch de pallets op hun plaats zetten. Naar verwachting wordt het nieuwe pand in januari 2022 opgeleverd.

Daarnaast heeft Nijssen Klimaat- en Koudetechniek onlangs opdracht gekregen  voor het leveren en monteren van een centrale koelinstallatie ten behoeve van ombouw en nieuwbouw bij Heemskerk fresh & easy.

Heemskerk fresh & easy is een vooruitstrevend en innovatief familiebedrijf uit Rijnsburg dat verse groenten, salades en fruit snijdt, wast en verpakt. Om de huidige groei op te kunnen vangen en een nog beter georganiseerde toekomst tegemoet te gaan, gaat het bedrijf flink uitbreiden. De eerste paal is inmiddels geslagen. "Wij zijn enorm trots dat wij aan dit project kunnen en mogen bijdragen. De nieuwbouw vindt gefaseerd plaats zodat er gedurende de hele bouw volledig doorgewerkt kan worden en klanten geen enkele hinder ondervinden."

Voor meer informatie:
Nijssen BV
Bio Science Park
Einsteinweg 3
2333 CC Leiden
071 – 521 62 14
info@nijssen.com
www.nijssen.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven