Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Church Brothers Farms introduceert bloemkoolscheuten en aspergebroccoli in gepatenteerde verpakking

Church Brothers Farms introduceert bloemkoolscheuten en aspergebroccoli. Beide producten zijn verpakt volgens het gepatenteerde Stay Fresh-systeem van het bedrijf, waardoor de respiratie wordt geminimaliseerd en uitdroging wordt voorkomen, zodat de groenten langer vers blijven.

De bloemkoolscheuten zijn van een nieuw ras met zachte groene stelen, die na bereiding intenser van kleur zijn, en goudgele roosjes. 

 

Deze trendy en eenvoudig te bereiden groente is veelzijdig te gebruiken en gaan goed samen met vele andere smaken. De bloemkoolscheuten geven een nieuwe twist aan ieder gerecht dankzij hun smaak, textuur en verfijnde uitstraling. 

Aspergebrocoli is een kruising tussen boerenkool en broccoli. Deze groente is zoeter dan gewone broccoli en minder bitter dan kool. Dankzij de milde smaak leent aspergebroccoli zich voor tal van bereidingen. 

"De Stay Fresh-technologie garandeert dat onze klanten een product van de hoogste kwaliteit ontvangen dat lang houdbaar is," zegt Rick Russo, directeur sales & marketing. "We kijken ernaar uit om deze nieuwe producten landelijk uit te rollen. De groenten zijn op zichzelf al heerlijk maar smaken nog beter in combinatie."

Voor meer informatie:
Sasha Krnic
Church Brothers Farms
Tel: +1 (831) 796-2439
www.churchbrothers.com 

Publicatiedatum: