ANWB

Vakantiefiles in Europa dit weekend

Voor wie het komende weekend vakantieplannen heeft in de bouwvak en met de auto op pad gaat moet het komende weekend rekening houden met veel files op de wegen. Dat meldt de ANWB op haar website. Niet alleen in Duitsland en Frankrijk wordt het druk maar ook op de Nederlandse wegen verwacht de bond de nodige files die al op vrijdagochtend kunnen ontstaan. Op zaterdag 1 en 8 augustus wordt echter het drukste weekend op de Europese wegen verwacht. 

Nederland
De ANWB verwacht files door recreatieverkeer op het traject Hengelo-Amersfoort in beide richtingen, Afsluitdijk, Duitse grens-Utrecht en de rijkswegen in Zeeland.

Duitsland
Beieren heeft vanaf volgende week vakantie en dat zorgt voor drukte richting het noorden. Vooral rond Hamburg kan het verkeer vast te komen staan. Voor diegene die naar het zuiden van Duitsland afreizen zijn er ook diverse knelpunten. De ANWB adviseert de route Venlo-Karlsruhe te mijden door wegwerkzaamheden tussen Mönchengladbach en Koblenz. 

Frankrijk
Vanaf vrijdagmiddag kan men drukte verwachten op de wegen naar het westen en het zuiden van het land. Vooral tussen Parijs-Rouen en Lyon-Orange. De piekuren worden verwacht rond 11:00 en 15:00 op zaterdag.

Voor meer informatie en actuele verkeersinformatie klik hier


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven