Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe versie 'Protocol Veilig en Gezond Doorwerken' beschikbaar

Vandaag publiceert GroentenFruit Huis versie 3 van het 'Protocol Veilig en Gezond Doorwerken' met o.a. nieuwe informatie m.b.t. de aanwezigheid op de werkplek (blz 7), veilig (samen) reizen (blz 10) en ventilatie (blz 11). Het protocol bevat alle richtlijnen en relevante informatie, met betrekking tot veilig en gezond werken in tijden van corona, gebundeld in de brochure 'Protocol Veilig en Gezond Doorwerken' voor handelsbedrijven in groenten en fruit. De brochure wordt vernieuwd zodra er nieuwe informatie beschikbaar is. 

Klik hier brochure 'Protocol Veilig en Gezond Doorwerken' hier raadplegen of lees de brochure hieronder. 

Nieuwe informatie wordt toegevoegd 
"De brochure is een levend document en wordt vernieuwd zodra er nieuwe informatie is. Middels deze link heeft u altijd de laatste versie van de brochure. Het versienummer en bijbehorende datum vindt u terug op de voorpagina van de brochure. Wij adviseren de brochure niet te downloaden als Pdf en op te slaan op uw computer, omdat de hyperlinks in de Pdf-versie niet werken. De Pdf-versie is wel geschikt om uit te printen, check voor de laatste versie altijd onze website of bewaar de link op een plaats waar u die gemakkelijk kunt terugvinden", aldus GroentenFruit Huis. 



Het protocol is opgesteld in samenspraak met de vakbonden CNV, FNV en RMU.

Voor meer informatie:
GroentenFruit Huis
079 - 368 11 13 
info@groentenfruithuis.nl  

Publicatiedatum: