En dan is er ook nog 'melk' gemaakt van avocado's

Blijkbaar is avocado niet alleen om te eten, maar ook om te drinken. Bij een aantal supermarkten in de VS kan de consument nu avocadomelk in de schappen vinden. De alternatieve niet-zuivelmelk is bedoeld om aan ieders behoeften te voldoen voor alles wat met avocado te maken heeft.

Het merk Avocadomilk plaatste een update op hun Instagram-pagina en liet avocadoliefhebbers weten dat iedereen in veel Amerikaanse supermarkten kan uitkijken naar dit nieuwe product.

"Hartelijk dank aan iedereen die vroeg om Avocadomilk", aldus het bericht dat op 4 mei werd gepost. "We zijn net uitgekozen door een grote distributeur genaamd KeHE en opgenomen in hun programma. Binnenkort zullen onze producten in uw stad te koop zijn. Bedankt en blijf gezond."

Avocadomelk is voornamelijk gemaakt van gevriesdroogde avocado's en haver en het merk kwam net uit met een veganistische versie van de drank, die in principe hetzelfde is als het origineel, maar dan zonder dierlijke producten. Tegelijkertijd lanceerde het bedrijf ook een suikerarme chocoladeversie van de drank.

Bron: today.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven