Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marktinformatie Flandria

"Komkommerprijzen hebben zich herpakt"

Er is een overzichtelijk aanbod van sla. Prijzen blijven stabiel in vergelijking met vorige week. Consumentvriendelijke prijzen. Zowel voor losse als trostomaten zijn er ruime aantallen op de klok. De vele uren zon hebben een grote impact gehad op de productie. Zeer voordelige prijzen voor de consument. Ook de paprika’s, komkommers en aubergines zijn zeer goed vertegenwoordigd op de klok. De komkommerprijzen hebben zich al even herpakt, nu volgen ook de prijzen van paprika’s en aubergines. Licht gestegen ten opzichte van vorige week.

De aanvoer van courgettes is stabiel, ook in vergelijking met vorig jaar in dezelfde periode. Prijzen zakken iets ten opzichte van vorige week. Witloof werd opnieuw iets duurder, prei blijft het zeer goed doen en wordt verkocht aan stevige prijzen. De aanvoer van bloemkool schommelt heel hard, net als de prijzen. Noteringen verdubbelen ten opzichte van vorige week. De aanvoer van broccoli is normaal voor deze periode van het jaar. Late oogst kolen wordt stilaan vervangen door de jonge kolen.

Bron: LAVA nieuwsbrief

Publicatiedatum: