Jubilaris bij Jan Oskam - Vleuten

Willem van Schaik in het zonnetje vanwege 25 jaar trouwe dienst

Vandaag 10 juli is het op de kop af 25 jaar geleden dat Willem van Schaik in dienst trad bij Fruitexporteur Jan Oskam in Vleuten. "1995 was een jaar van grote veranderingen. Niet alleen in de AGF-sector waar de oprichting van The Greenery ervoor zorgde dat alle veilingen samensmolten tot één grote afzetorganisatie, maar ook voor Willem van Schaik die was opgegroeid in diverse slachterijen en die via een tuinbouwbedrijf terechtkwam bij de destijds enige fruitexporteur van Vleuten.

Willem was zeer gemotiveerd om aan de slag te gaan en zijn bereidheid om op diverse terreinen mee te willen werken kwam  goed van pas. Als heftruckchauffeur, vrachtwagenchauffeur, orderpicker, fust-manager, contactpersoon voor onderhoud intern transportmateriaal en ga zo maar door. Binnen enkele jaren werd hij benoemd tot hoofd logistiek en door zijn hulpvaardigheid is hij zeer gezien bij de chauffeurs die de verse goederen komen laden en lossen. Daarnaast is hij door de jaren  een vertrouweling geworden van de familie Oskam. Hij heeft pony’s leren zwemmen en achteruit lopen, is ceremoniemeester geweest bij (personeels)feestjes, regelt cadeaus namens het personeel en heeft moeder Oskam recentelijk helpen dragen naar haar laatste rustplaats  op 2 mei jl.

Kortom, er wordt rekening mee gehouden dat Willem zeker nog een jaar of 10 aan zijn dienstverband  vast zal plakken. Wat Oskam betreft gaat dat zeker goed komen. Hopelijk zal hij nog geruime tijd in goede gezondheid zijn veelzijdige takenpakket kunnen vervullen. U kunt Willem feliciteren op 06-54906482."

www.janoskam.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven