RedStar trakteert zorgpersoneel op tomaatjes

De medische zorgverleners van Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam, Reinier de Graaf in Delft en Haga in Den Haag zijn gisteren getrakteerd op duizenden tomaatjes in een feestelijke verpakking. De artsen en verplegend personeel kregen er van RedStar receptkaarten bij er om een lekkere en gezonde maaltijd mee te maken.

‘Deze zorgverleners zijn onze sterren en verdienen het om in het zonnetje te worden gezet’, stelt Henri Lambriex, algemeen directeur van tomatenteler RedStar uit het Zuid-Hollandse De Lier. "We vinden het belangrijk om onze waardering te laten zien. De uitdrukking ‘zeg het met bloemen’, gaat voor ons niet op, daar zijn we niet de juiste teler voor, dus zeggen we het met tomaatjes.

Deze drie ziekenhuizen liggen in de regio waarin onze medewerkers wonen en werken. Hoewel wij nog geen corona-zieken hebben gehad, zijn we dankbaar dat we op zulke toegewijde zorgverleners mogen rekenen. Bovendien hebben we gemeen dat ook wij mensen gezond willen houden."  


Bron: LinkedIn RedStar

Eerder toonde RedStar ook respect voor beroepschauffeurs die tijdens de eerste weken van de coronacrisis dag en nacht werkten om supermarkten te bevoorraden. Lambriex: "In de kranten las ik dat chauffeurs als ze komen laden of lossen bij bedrijven niet mogen uitstappen, niet even mogen plassen en met de nek worden aangekeken. Omdat alle wegrestaurants net als alle andere horeca op slot moest, hebben we besloten om onze truckers te verwelkomen met een lunchpakket inclusief tomaatjes." 

Voor meer informatie:
RedStar
info@redstar.nl    
www.redstar.nl 

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven