Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Langere desinfectietijd verzekert voedselveiligheid van versgesneden AGF

Voedselveiligheid is altijd al een punt van zorg geweest in de sector van versgesneden AGF-producten. Voor kant-en-klare groenten, zoals sla, duurt het hele reinigingsproces meestal 2 tot 3 minuten, wat te lang is voor conventionele reinigingslijnen. Daarom is een reinigingslijn met een verlengde wastijd noodzakelijk om de reinheid en veiligheid van de groenten te garanderen.

Lueon Technologies heeft een bladgroentenverwerkingslijn ontwikkeld voor BGH Holding. "De lijn verlengt de reinigings- en sterilisatiecyclus. Het smalle en lange waskanaal verlengt effectief de tijd dat de groenten in water worden gedrenkt. Het uitgeruste filterapparaat kan verder grind, aarde en zand van het product scheiden," vertelt Valencia Yu, salesmanager van Lueon Technologies.

"Bovendien is het vermeldenswaard dat deze lijn is uitgerust met een systeem dat de PH-waarde van het water online kan controleren en automatisch ontsmettingsmiddel en citroenzuur kan toevoegen. Met dit systeem is de reinigingslijn in staat om het microbiële gehalte verder te verminderen en de verwerkte groenten beter te beschermen. Voedselveiligheid is van groot belang voor de gezondheid van iedereen. Alleen door de kwaliteit van het verwerkingsbedrijf aan de bron te controleren, kunnen de kwaliteit en de veiligheid van de consument worden gewaarborgd."

Lueon Technologies werd opgericht in 2003 en is een van de toonaangevende machinefabrikanten voor verwerkingsbedrijven van vers gesneden salade- en groenten in China. Lueon zet zich al vele jaren in voor de ontwikkeling, het ontwerp, de productie en het leveren van gespecialiseerde apparatuur en oplossingen voor groenten en vers gesneden salades, waaronder schillen, snijden, schoonmaken, drogen en afdichten.

"Wij leveren diensten aan meer dan 210 fabrieken. De vers gesneden groenten die met onze apparatuur worden verwerkt, worden elke dag geleverd aan meer dan 8.000 fastfoodketens in China, waaronder KFC, McDonald's, Pizza Hut, Taco Bell, Dico's, Kungfu en Haidilao," aldus Valencia. "Nu steeds meer overzeese klanten vragen stellen over kosteneffectieve verwerkingsapparatuur voor bladgroenten, hebben we ook onze zinnen gezet op de internationale markt om meer klanten te helpen verse groenten van hoge kwaliteit te kunnen verwerken."

 

Voor meer informatie:
Valencia Yu
Lueon Technologies Co., Ltd
+86 5746 5606 120
valencia.yu@lueon.com
www.lueon.com

Publicatiedatum: