BelOrta lanceert kookshow in samenwerking met La Une

In tijden van lockdown herontdekte de Belgische consument volop het keukenplezier. "We gingen massaal aan het bakken, koken, grillen en doen dat bovendien met een sterk toegenomen aandacht voor producten van eigen bodem. Vorige maand lanceerden we reeds het online platform "De Keuken van BelOrta". Via deze campagnesite trachten we consumenten te inspireren, entertainen en informeren met verbazend plezante foodhacks, originele receptideeën, de creatiefste culinaire meesterwerken van onze BelOrta chefs van eigen bodem en nog veel meer", aldus BelOrta. 

"Deze zomer gaan we nog een stapje verder en lanceren we in samenwerking met La Une (Wallonië's nr. 1 tv-kanaal) een micro kookshow met een hoofdrol voor het BelOrta zomerassortiment in elk van de afleveringen", zegt de coöperatie. "Elke aflevering zal 3 maal daags uitgezonden worden op La Une (met voor en na elke aflevering de BelOrta tv-spot) en is bovendien beschikbaar via Auvio, het on demand kanaal van RTBF. Gastvrouw van dit kookprogramma wordt tv-kok Leslie Winandy, bekend van het receptkanaal Leslie en Cuisine. Zij zal via haar kanalen de receptshow én onze BelOrta producten nog verder in de kijker zetten bij de Belgische consument."

Volgende recepten passeren de komende weken de revue: kersentaart, crostini met tomaat en aardbei, witloofspaghetti, bessengratin, Grieks slaatje, wraps met groentenassortiment, vles tataki met aardbei, zaalouk met aubergines en gevulde komkommer. Benieuwd naar het eindresultaat? Ontdek het vanaf maandag op La Une.

Voor meer informatie:
BelOrta
Mechelsesteenweg 120
2860 Sint-Katelijne-Waver
015 565 272
glenn.sebregts@belorta.be  
www.belorta.be  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven