500 nieuwe reefers met CA-technologie voor ZIM

De grootste Israëlische vrachtrederij en een van de 20 grootste ter wereld, ZIM Integrated Shipping Services, heeft haar reefervloot uitgebreid met 500 nieuwe Star Cool-eenheden met gecontroleerde atmosfeer (CA). De nieuwe reefers werden aangekocht bij Maersk Container Industry (MCI) en moeten de groei van het bedrijf op de nieuwe markten voor bederfelijke producten helpen ondersteunen.

Michal Marcus, product manager bij ZIMonitor, zei zeer verheugd te zijn dat de reefervloot van de rederij nu aangevuld wordt met eenheden met CA-technologie van MCI. "Deze geavanceerde units zijn uitermate geschikt voor gevoelige producten zoals blauwe bessen en avocado’s. Ze zullen meer klanten de mogelijkheid bieden te profiteren van de voordelen van ZIM's exclusieve dienst ZIMonitor, een hoogwaardige oplossing voor kostbare en gevoelige ladingen."

De technologie van het AC-systeem is zeer betrouwbaar. Met een marktaandeel van 85% onder de gekoelde AC-systemen en met jaarlijks tienduizenden transporten wereldwijd, is de AC-technologie van MCI al meer dan 10 jaar toonaangevend. De nieuwe AC Star Cool-reefers van ZIM zijn sinds vorige maand in gebruik.

Bron: mundomaritimo.cl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven