Taken overgenomen van Herbert Sonder

Eric Oving per 1 april 2020 algemeen directeur HYTT

Eric Oving heeft per 1 april 2020 de taken van Herbert Sonder overgenomen als algemeen directeur van HYTT Hygienic Transport systems & Technologies.

Herbert
Herbert Sonder is zich inmiddels volledig gaan concentreren op het succesvol vermarkten van Radio Frequency (RF) technologie in de voedingsmiddelensector. Daar heeft hij sinds 2005 aan gewerkt en recentelijk heeft hij de mogelijkheid gekregen om deze activiteit weer volledig in eigen beheer op te pakken. We willen Herbert ontzettend bedanken voor zijn bijdrage aan HYTT en we wensen hem veel succes bij het realiseren van zijn droom en ambitie om de toepassing van RF groot te maken binnen de voedingsmiddelenindustrie.

Eric
Eric heeft een bedrijfseconomische achtergrond en heeft ervaring in het zakelijke segment van de bancaire sector in de ondersteuning van Nederlandse bedrijven bij het zaken doen in opkomende markten, als interim statutair directeur bij een ingenieurs en softwarebedrijf met focus op de voedingsmiddelenindustrie. Eric is medeoprichter geweest van een bedrijf dat ruim 500 bedrijven op een praktische manier heeft ondersteund bij exportgroei. Na verkoop hiervan heeft hij samen met Alfred Klunder en Joost Hakvoort GrowProud opgericht om samen de Nederlandse maakindustrie te helpen met groei en te zorgen dat de mensen die er werken dat met veel plezier doen.

HYTT en de toekomst
In nauwe samenwerking met de aandeelhouders, de medewerkers, de agenten, klanten, leveranciers en andere betrokkenen van HYTT wil ik me graag inspannen om het uitgestippelde groeipad voor HYTT samen te gaan realiseren. We willen samen het aanwezige potentieel uitbouwen en verzilveren en een bijdrage leveren aan veiligere, hygiënischere, mooiere, en efficiëntere voedingsmiddelenbedrijven. We doen dat door ons te concentreren op kwalitatief hoogwaardige vacuümsystemen voor intern transport van afval en bijproducten voor de voedingsmiddelenindustrie.

Voor meer informatie:
HYTT
Ambachtsstraat 7c
7622 AS Borne
Tel: +31 (0)74 303 0228 
info@hytt.eu
www.hytt.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven