Peter van Dijck nieuwe voorzitter Telerscoöperatie Fossa Eugeniana U.A.

Gisteravond is in de algemene ledenvergadering Peter van Dijck benoemd tot voorzitter van Telerscoöperatie Fossa Eugeniana U.A. Van Dijck volgt hiermee per direct Ton Holthuijsen op, die deze functie vervulde sinds 1995. Het bestuur van de Coöperatie is verheugd de opvolger gevonden te hebben binnen de eigen gelederen en bedankt Ton voor de vele jaren van trouwe dienst.

Peter van Dijck is al sinds 2004 bestuurslid binnen de Coöperatie, wat voor een soepele overgang van het voorzitterschap zorgt. De heer Holthuijsen zal in de komende tijd nog actief blijven voor de Telerscoöperatie, als directeur van de BV en adviseur van het bestuur. "Ton heeft met zijn coöperatie-hart een hele mooie telersvereniging klaargestoomd voor de toekomst", zegt Van Dijck.

In 1995 begon tomatenteler Holthuijsen met het toenmalige Limosa, uit onvrede over het veilingsysteem. In februari 1998 leidde dit tot de oprichting van coöperatie Fossa Eugeniana B.A. Onder leiding van Holthuijsen groeide ‘Fossa’ uit tot een toonaangevende coöperatie met een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig aanbod van verse groenten, kruiden en fruit. Met ruimte voor het individuele ondernemerschap van alle lidtelers en oog voor de kansen van een goed GMO-beleid en verregaande ICT-integratie is de coöperatie klaar voor de toekomst.

Voor meer informatie:
Peter van Dijck
Telerscoöperatie Fossa Eugeniana U.A.
06-53179949
peter.vandijck@fossaeugenia.com 
www.fossaeugenia.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven