Live show in Dallas gaat dit jaar niet door

PMA Fresh Summit gaat virtueel in 2020

Produce Marketing Association kondigde aan dat de 2020 Fresh Summit Convention & Expo een virtuele beurs zal zijn in plaats van een onsite event in Dallas.

In een boodschap aan de leden en de partners in de sector, onderbouwde Cathy Burns van PMA het besluit: "Uit onze zorg voor de persoonlijke gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze gasten, evenementpartners en personeel en na een evaluatie van de reacties van de deelnemers aan Fresh Summit, exposanten en kopers met betrekking tot hun bereidheid en vermogen om deze herfst te reizen, en het analyseren van trends van wereldwijde gezondheidsautoriteiten, werd het voor ons duidelijk dat wij dit jaar geen conferentie in Dallas kunnen organiseren."

PMA brengt al 71 jaar lang de wereldwijde AGF- en bloemensector samen op Fresh Summit. De vereniging zet zich in voor de voortzetting van de Fresh Summit traditie van het verbinden van kopers en verkopers om PMA's visie op een gezondere wereld vorm te geven.

"De wereld heeft onze producten en sector terecht als essentieel beschouwd," aldus Burns. "Fresh Summit zal doorgaan, en zoals elk jaar, biedt het een kans voor onze wereldwijde leden om hun bedrijven te laten groeien, de sector te promoten en gezamenlijk naar de toekomst te kijken."

In de komende weken zullen details over het evenement worden bekendgemaakt. Degenen die geïnteresseerd zijn in het ontvangen van meer informatie kunnen zich hier aanmelden voor updates.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven