Wie heeft de lekkerste kersen?

Fonkels Verpakkingen lanceert kersen-wedstrijd

Het kersenseizoen is in volle gang en de vraag is natuurlijk waar je de lekkerste kersen kunt vinden. Fonkels Verpakkingen lanceert een online stem mogelijkheid waarmee telers hun klanten kunnen vragen om op ze te stemmen en zo te bepalen wie de lekkerste kersen heeft dit seizoen.

Op deze website staat een lijst met telers waar op gestemd kan worden. Elke dag wordt deze lijst uitgebreid met meer telers. Zowel de teler als consumenten kunnen nieuwe deelnemers toevoegen. Het bedrijf dat donderdag 23 juli de meeste stemmen heeft gekregen wint naast de eer, een prijs en 2.000 Fonkels kersenbakken ( 500 gram of 1000 gram). Onder de mensen die stemmen wordt 10 kilo kersen verloot, dus stemmen wordt beloond. Er kan anoniem gestemd worden, maar wanneer gegevens worden achtergelaten, maakt men kans op de prijs. Er kan maar 1 keer per  persoon gestemd worden. 

Het doel van deze actie is om telers te helpen aan extra online bereik, engagement van de klanten en natuurlijk extra omzet. Door op te roepen te gaan stemmen op social media activeert de teler de klant en blijf hij ‘top -of -mind’. Daarnaast gaat Fonkels ook de nodige promotie maken voor deze actie, waardoor extra bereik gegenereerd wordt.

De winnaar wordt op vrijdag 24 juli bekend gemaakt.

Voor meer informatie:
Fonkels Verpakkingen
Nijverheidstraat 22
6681LN Bemmel
06-12909521
info@fonkels.com 
www.fonkels.com 

 

Over Fonkels:

Fonkels is een innovatieve ontwikkelaar van duurzame verpakkingen. De afgelopen maanden heeft Fonkels verschillende nieuwe verpakkingen gelanceerd die samen met telers zijn ontwikkeld. Zowel voor fruit, zoals aardbeien en kersen, als voor groente worden innovatieve oplossingen bedacht waarmee plastic verpakkingen kunnen worden vervangen door duurzame kartonnen verpakkingen. Voor meer informatie: www.fonkels.com  of info@fonkels.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven