RPO:

"Optimaliseren orderpickproces zal AGF-bedrijven veel voordeel opleveren"

"Het orderpickproces is een arbeidsintensief en foutgevoelig proces. Met het optimaliseren van dit proces kunnen zowel grote als kleinere AGF-bedrijven veel voordeel behalen. Het proces zal veel sneller plaatsvinden en de klachtenadministratie zal aanzienlijk slinken. Optimaliseer je warehouse met de juiste software. Het gehele proces van de order tot de factuur zijn snel en nauwkeurig vastgelegd in het ERP/WMS pakket", aldus RPO. 

"RPO levert de software om productiever en nauwkeuriger te werken. Optimaal orderpicken en orderverzamelen", zegt het bedrijf. "Met de binnenkort beschikbare module Freshng Orderpick is het mogelijk om met een mobiel device dit traject te vereenvoudigen. Via deze module wordt weergegeven wat per order nodig is en waar de producten te vinden zijn."

"Slimmer werken en zorgeloos ondernemen. Automatisering moet bijdragen aan efficiency, snelheid van handelen, scherpe analyses bij het vaststellen van verkoopprijzen en optimaal inzicht in de bereikte resultaten. RPO levert ICT oplossingen in een begrijpelijke taal", besluit RPO. 

Voor meer informatie:
Werner Kastelein
Paul van der Es
Wendy Dijkhuizen
RPO ICT Solutions
078-681 86 88
sales@rpo.nl
www.rpo.nl 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven