Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Italiaanse rode knoflook is dit jaar van uitzonderlijke kwaliteit

D’Alessandro is klaar met de oogst van de Aglio Rosso di Sulmona, de rode knoflook. Het product is van een uitstekende kwaliteit dankzij de gunstige weersomstandigheden. De familie D’Alessandro zijn echte professionals op dit gebied. Zij hebben veel ervaring met het product, dat zij dit jaar op 55 hectare hebben verbouwd.

"Het regende heel weinig en toen er regen viel, kwam het op het juiste moment," zegt Vittorio D'Alessandro. "Dit is de kwaliteit van het product ten goede gekomen. De knoflook is gezond en ziet er ook zo uit. Nu de oogst voorbij is, begint de natuurlijke droogfase." Dankzij de natuurlijke droging bereikt het product het juiste vochtigheidsniveau voor de vermarkting. Het zal vanaf 10 juli beschikbaar zijn.

Dit jaar is de knoflook van D'Alessandro dus bijzonder aromatisch en rood van kleur, met nog meer uitgesproken nuances. "Het is eigen aan het product en de omgeving waarin het wordt geteeld, hier in de Peligna-vallei, maar dit jaar, dankzij het weer, zijn alle kenmerken van onze knoflook, nog duidelijker aanwezig."

Aglio Rosso di Sulmona is een bijzonder product, dat gewaardeerd wordt om zijn eigenschappen die het onderscheiden van alle andere producten. Het is nu het ideale moment om het product te bestellen. De klanten van D'Alessandro zijn meestal de handelaren van de groothandelsmarkten, de commerciële exploitanten die aan de detailhandelaren leveren.

Voor meer informatie:
Vittorio D'Alessandro
Aglio D'Alessandro
Via Valle Madonna 55
67035 Pratola Peligna (AQ)
Italië
+39 864 271 943
Gsm: +39 346 2209377
info@agliodalessandro.com
www.agliodalessandro.com

Publicatiedatum: