Vogelaar Vredehof nieuwe partner Fruit Tech Campus in Geldermalsen

Het fruitonderwijs is aan vernieuwing toe. Dat was de conclusie van de uitgevoerde bedrijfsleven en onderwijs intensief samenwerken met betrekking tot teelt, data en technologie binnen de fruitsector door de Fruit Tech Campus.  Vogelaar Vredehof
Gelegen in de fruitigste regio's van Nederland is Vogelaar Vredehof een familiebedrijf met haar wortels in de boomgaard zelf. Als internationaal handels en verpakkingsbedrijf en specialist in hardfruit zijn korte lijnen met de telers, sorteren, verpakken maar zeker ook kennis van de markt (marktanalyse, marketing, assortimentskeuze en concepten) de speerpunten van het bedrijf. Samengevat alles om hardfruit zoveel mogelijk toegevoegde waarde te geven. Kennis en het beschikken over de juiste mensen is hierbij essentieel, vandaar dat Vogelaar Vredehof zich aansluit bij de partners van de onlangs in Geldermalsen gestarte Fruit Tech Campus.

Kees Vogelaar (directeur): “Als fruitketen hebben we de verantwoordelijkheid te zorgen voor de volgende generatie medewerkers van onze leveranciers en pakstations en dienstverlening voor onze klanten. De (technische) innovaties volgen elkaar snel op. Samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven is een randvoorwaarde voor toekomstbestendig onderwijs”.

In de Fruit Tech Campus gaan Helicon MBO Geldermalsen met de teeltopleiding, en Aeres MBO/HBO met agritechniek-profiel samen met partners uit het bedrijfsleven gezamenlijk de uitdaging aan om het onderwijs voor de fruitsector van de toekomst op te pakken. 

Voor meer informatie:
M. Gijsberts
Fruit Tech Campus 
06-20541323
gijsberts@fruittechcampus.nl
www.fruittechcampus.nl   

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven