Verkiezing Beste Markt van Nederland afgelast

Als gevolg van de corona-uitbraak is de Beste Markt van Nederland-verkiezing voor dit jaar afgelast. Deze wordt deze doorgeschoven naar 2021. "De veiligheidsmaatregelen die markten in acht moeten nemen, zijn nu even belangrijker dan een mooie uitstraling", laat de organiserende branchevereniging CVAH weten.

"Helaas gaat om die reden de populaire verkiezing voor de tweede achtereenvolgende keer niet door. En dat is bijzonder teleurstellend te noemen, want de verkiezing Beste Markt van Nederland is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een populair evenement die elk jaar veel media-aandacht trekt en de Nederlandse weekmarkt weer even op de kaart zet. De genomineerde markten trekken steevast meer publiek, waardoor ondernemers op de genomineerde markten hele leuke omzetten draaien.

Voor degenen die de datum al genoteerd hadden in hun agenda: 8 oktober kan worden geschrapt. Op deze dag stond de uitreiking van de prijs aan de winnaar gepland, samen met de uitreiking van de prijs van de Beste Binnenstad van Nederland. Ook die is afgelast."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven