De UB S65 Speedline van Giro Pack

Nieuwe verpakkingsmachine verhoogt productiviteit en verlaagt arbeidskosten

Giro Pack heeft de nieuwe UB S65 Speedline zakkenvulmachine geïntroduceerd. Volgens het bedrijf is het de snelste en meest veelzijdige machine van Giro tot nu toe. De snelheid van de nieuwe verpakkingslijn verhoogt de productiviteit en verlaagt de arbeidskosten. Dankzij zijn betrouwbare, non-stop prestaties en veelzijdigheid zal de machine gebruikers snel rendement opleveren. 

"De nieuwe Speedline van Giro heeft de verwachtingen ruimschoots overtroffen. Het is de snelste en meest efficiënte zakkenvulmachine die er tot nu toe op de markt is. Naast de snelheid is de machine ook veelzijdig te gebruiken voor verschillende zaktypes." 

 

"Nu de arbeidskosten blijven stijgen, is het verhogen van de efficiëntie cruciaal. De Giro Speedline bespaart verpakkers geld doordat de output wordt verhoogd en de arbeidskosten lager worden."  

De Speedline beschikt over de volgende kenmerken: een nieuw roestvrij stalen uiterlijk, een 10" kleuren touchscreen, een beter toegankelijk elektronisch bedieningspaneel, mogelijkheid tot het verweken van 11 verschillende zaktypes, thermische overdracht waardoor etiketstickers overbodig worden, een snelheid waarmee tot wel 36 zakken per minuut kunnen worden verwerkt, online performance- en onderhoudsmonitoring en een gemiddeld non-stop vermogen van twee uur. De Speedline is bovendien niet duur in aanschaf en geschikt voor de composteerbare en 100% recyclebare verpakkingsmaterialen van Giro. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven