Jean-Marc Dagevos, 4FOOD Software:

"De markt van vandaag vereist 200% controle op processen"

Welk onderzoek je ook bekijkt, alle adviezen wijzen op het belang van digitalisering binnen de sector. Zowel in de afzonderlijke organisaties alsook in de hele voedselketen. Kort door de bocht: het is eten of gegeten worden. De hele branche, en ook de AGF sector, ligt onder een vergrootglas in tijden van massale (social) media. Juist nu is het belangrijk om door te pakken in de digitalisering van de organisatie. 4FOOD | Software speelt hier met haar software gericht op in", vertelt Jean-Marc Dagevos.

In een markt met producten die aan bederf onderhevig zijn, staat het hele productie- en leveringsproces dagelijks onder grote druk. Snel handelen en realtime inzicht maken het mogelijk om tegen de laagst mogelijke kosten efficiënt te werken. Wanneer het proces gecontroleerd verloopt, ontstaat er vanzelf meer rust en meer groeimogelijkheden. De software van 4FOOD heeft branchespecifieke oplossingen voor AGF, handel en productie."

"Waar sommige organisaties voor de uitdaging staan om de interne processen te automatiseren, ligt de nadruk bij anderen juist op de integratie met (keten)partners. De manier waarop de organisatie digitaal toekomstbestendig wordt gemaakt is afhankelijk van de prioriteiten en de capaciteit binnen de organisatie. Er is een groot voordeel te behalen wanneer je aan de slag gaat met ERP, EDI, Scanning, MES, PIM, E-commerce, narrowcasting en traceability."

"Ontwikkelingen op het gebied van traceability, certificering, kwaliteitsregistratie, contracten, labels, samenstelling, voorraad, dagplanning, productie- prognose en tarieven zijn onderdeel van 4FOOD | Software. De programmatuur is zo ingericht om op het juiste moment de juiste producten bij de juiste klanten te krijgen. Het spanningsveld tussen kwaliteit en commercie komt daarmee in balans."

"Waar je ook voor kiest, het is in ieder geval belangrijk dat iedere organisatie in de AGF branche digitalisering hoog op de agenda zet. 4FOOD | Software levert kennis en oplossingen om digitale vernieuwing mogelijk te maken", aldus Jean-Marc.

Voor meer informatie:
Jean-Marc Dagevos
4FOOD Software
Westsingel 98
4460 AW Goes
Tel: 088-0222800
info@4foodsoftware.com 
www.4foodsoftware.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven