Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Denk mee over de bereikbaarheid van Dutch Fresh Port

Dutch Fresh Port bestaat uit bedrijventerreinen Nieuw Reijerwaard, Verenambacht in Ridderkerk en BT Oost in Barendrecht. Het is een belangrijk gebied voor de doorvoer van groenten, fruit en versproducten naar supermarkten en horeca. De bedrijvigheid op Dutch Fresh Port levert veel auto- en vrachtwagenverkeer op. Dutch Fresh Port breidt uit en daarmee groeit ook het aantal vervoersbewegingen. Dutch Fresh Port zoekt samen met bedrijven, gemeenten en provincie naar duurzame mobiliteitsmogelijkheden om voor iedereen bereikbaar te zijn en te blijven.

Dutch Fresh Port voor iedereen bereikbaar, nu en in de toekomst from Dutch Fresh Port on Vimeo.

Dutch Fresh Port wil een breed pakket met maatregelen voor het verbeteren van de bereikbaarheid van het gebied opstellen. In de komende periode wordt onderzocht welke mogelijkheden betrokkenen zien als het gaat om de bereikbaarheid én mobiliteit en worden de problemen in kaart gebracht. Vandaar dat iedereen die bij Dutch Fresh Port betrokken is, als bewoner, werknemer, werkgever en/of weggebruiker, gevraagd wordt hier over mee te denken.

Tot 3 juli kan dit via het online-programma Maptionnaire

Klik hier om naar het onderzoek te gaan

Publicatiedatum: