speciale 10 kg verpakking bij Tovano

Eerste Chileense walnoten in dop gelost

Tholen - Tovano uit Maasdijk heeft weer een zomerprimeur, want zojuist zijn de nieuwe oogst Chileense walnoten in dop gelost. "Jaarlijks vermarkten we toch wel een heel behoorlijk volume Chileense noten, aanvullend aan het Amerikaanse en Oost-Europese pakket. Met hun mooie uitstraling en zoete smaak vormen ze een mooie aanvulling op het assortiment", vertelt Richard Strijbis.

"De oogst van de Amerikaanse walnoten in dop vindt plaats in september/oktober. Dat is mooi complementair aan de Chileense oogst in mei en april. De oogst is goed en de volumes zijn vergelijkbaar met vorig jaar. Wel zijn door het Corona-virus de verschepingen vanuit Zuid-Amerika wat lastiger te organiseren", vertelt Richard.

Hoewel de afzet richting horeca begrijpelijkerwijs de afgelopen weken wat achterbleef, ziet hij de zomer met vertrouwen tegemoet. "We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en gelukkig zitten wij dan nog in de food. Er zijn kansen zat. Met deze Chileense walnoten in dop die we speciaal laten verpakken in 10 kg hebben groothandels, exporteurs en speciaalzaken weer wat nieuws in huis waarmee ze zich kunnen onderscheiden."

Voor meer informatie:
Richard Strijbis
Tovano
Transportweg 47
4676 LM Maasdijk
Tel.: (0174) 52 83 33
Fax: (0174) 52 80 01
richard@tovano.nl 
www.tovano.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven