Marco Dijkema formeel gekozen tot voorzitter ADN

Afgelopen ledenvergadering van Agf Detailhandel Nederland is Marco Dijkema formeel gekozen tot voorzitter. Sinds begin dit jaar functioneerde het Algemeen Bestuur van ADN zonder formele voorzitter. De taken werden in de tussentijd al waargenomen door Marco Dijkema als vicevoorzitter. Zijn voordracht vanuit het Algemeen Bestuur werd door de ledenraad unaniem overgenomen, waarmee Marco Dijkema vanaf heden formeel de nieuwe voorzitter van ADN is. "Hiermee heeft ADN weer een krachtige, betrokken en kundige voorzitter", aldus het persbericht.


Marco Dijkema nam sinds december 2019 de voorzitterstaken binnen het ADN-bestuur waar, foto ADN

"De ledenraad was eerder uitgesteld vanwege het coronavirus. Afgelopen dinsdag 16 juni was het toch mogelijk om fysiek bij elkaar te komen. Naast het benoemen van de nieuwe voorzitter werd de Jaarrekening van ADN, 2019, besproken. Voor ADN het eerste jaar binnen het nieuwe samenwerkingsverband met VBW. Dit heeft geresulteerd in een mooi, positief resultaat. 

Samenwerking ADN en VBW
Sinds begin vorig jaar zijn de brancheorganisaties ADN en VBW intensief gaan samenwerken. Dit heeft nu al geresulteerd in veel mooie, nieuwe initiatieven, een stimulerend ledenservicepakket met o.a. STAP, een sterk verbeterde communicatie, lobby tot in de Tweede Kamer, een uitstekende financiële administratie & secretariaat en een heel mooie, goed functionerende samenwerking tussen de collega’s onderling. ADN heeft er door deze samenwerking maar liefst 15 collega’s bijgekregen. 

Om de efficiency nog verder te versterken en ieders kennis optimaal te kunnen inzetten heeft het bestuur van ADN een plan gepresenteerd aan de ledenraad over verdere samenwerking van de werkorganisatie (medewerkers). De ledenraad heeft hierop positief gereageerd en daarmee het sein gegeven om aan de slag te gaan met de verdere uitwerking. Hiervoor wordt in september een extra ledenraadsvergadering gehouden." 

Voor meer informatie
AGF Detailhandel Nederland (ADN)
Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T: 0318 - 440 222 (keuze 4)
E: info@agfdetailhandel.nl   
W: www.agfdetailhandel.nl       


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven