Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Shake it off!

Valstar introduceert EasytoShake-lijn met cocktailpakket

Onlangs heeft Valstar een nieuwe serie toegevoegd aan haar Easyto -merkrange: pakketten om zelf makkelijk cocktails te maken. "De EasytoShake lijn sluit aan op de hedendaagse trend van het zelf mixen van allerlei heerlijke fruitsoorten. Bovendien kun je vrienden en familie verrassen met een eigen creatie, ideaal nu we allemaal wat meer thuis zijn en liever niet de deur uit gaan. Snijd het fruit, voeg de drank toe, shake het en geniet van je zelf gemaakte drankje", aldus trade marketeer Ildi van Wingerden.

"De Mojito is dé verfrissende cocktail voor een zomerse dag! In dit pakket vind je alle benodigde fruit voor de perfecte cocktail. Mét een extra fris tintje door de citroen! Het schijfje kiwi zorgt voor een extra leuke presentatie. Waan je op een Spaans terras met een glaasje Sangria! Met alle benodigde fruit in het Sangria pakket, beleef je de Spaanse zomer gewoon thuis! Heb je zelf nog wat (zomer)fruit over? Voeg dit ook toe aan je Sangria en geef er je eigen draai aan!"

Take it easy.
"Met de Easyto producten kunnen in een handomdraai de lekkerste (bij)gerechten en drankjes worden gemaakt Snel, gemakkelijk én lekker vers", vertelt Ildi. "De EasytoGrill pakketten maken plantaardig barbecueën nog gemakkelijker en met de pakketten van EasytoCook zet je snel een lekker gerecht of dip op tafel. En niet te vergeten: je serveert een gezonde snack met de Snack lijn! De pakketten bevatten (bijna) alle ingrediënten om het bijgeleverde recept te bereiden, het is Easyto!"

EasytoShake - Mojito from Best Fresh Group on Vimeo.

Voor meer informatie:
Ildi van Wingerden
Valstar Holland
ABC Westland 110
2685 DB Poeldijk
I.vanWingerden@valstar.nl 
www.valstar.com/en/brands/easyto/easytoshake 

Publicatiedatum: