'Limited edition'-product van Bard Valley Natural Delights

Met pure chocolade omhulde Medjoul-dadels met zeezout maken dit seizoen hun marktdebuut

Bard Valley Natural Delights trapt het nieuwe dadelseizoen af met de introductie van in pure chocolade omhulde Medjoul-dadels met zeezout in verpakkingen van acht en 16 stuks. Het product zal begin augustus, bij aanvang van het dadelseizoen, zijn debuut op de markt maken. Beide verpakkingsformaten worden vanaf september verzonden en zullen in de aanloop naar de feestdagen volop beschikbaar zijn als 'limited edition'-product.  

 

“We zijn erg blij dit heerlijke nieuwe product op de markt te kunnen brengen," zegt David Baxter van Bard Valley. "Onderzoek heeft uitgewezen dat ruim 90% van de Amerikanen van plan is om tijdens de feestdagen chocolade te serveren of cadeau te geven. Onze luxe verpakking is voorzien van een uitgestanst venster waardoor het product goed te zien is. de verpakking is daarnaast zeer geschikt om cadeau te geven."

De premium Medjoul-dadels van Bard Valley zijn wereldberoemd vanwege hun heerlijk zachte textuur en zoete smaak, eigenschappen die te danken zijn aan de unieke teeltomstandigheden. De Medjoul-dadels zijn groter en zachter dan andere dadels en worden op duurzame wijze geteeld. De cacao wordt ingekocht bij leveranciers die bijdragen aan het verbeteren van de leefomstandigheden van de cacaotelers in hun gemeenschappen. 

 

“Onze met de hand ontpitte Medjoul-dadels, die bekend staan om hun honingzoete karamelsmaak, worden omhuld met een laagje pure chocolade en besprenkeld met zeezout. Deze combinatie garandeert een smaakervaring waar consumenten zeker voor terug naar de winkel zullen komen. Consumenten zullen het product wellicht voor zichzelf kopen of als geschenk voor familie en vrienden," vervolgt Baxter. 

Bard Valley Natural Delights zal de premium met pure chocola omhulde Medjoul-dadels met zeezout in twee verpakkingsformaten op de markt brengen om in te spelen op de retailvraag. De verpakking met acht stuks (227 gram) is voor retailers beschikbaar in een doos van 12 en de verpakking met 16 stuks (454 gram) is beschikbaar in een display doos met 15 verpakkingen. Retailers kunnen contact opnemen met Neil Merritt, salesdirecteur Noord-Amerika voor Bard Valley Medjool Date Growers. Hij is te bereiken op  (310) 488-5330 of neil.merritt@bvdg.com.

Voor meer informatie:
Neil Merritt
Bard Valley Natural Delights  
Tel: +1 (310) 488-5330 
Email: neil.merritt@bvdg.com 
www.naturaldelights.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven