Jaarrond aanvoer dankzij meer dan 200 ha verdeeld over Spanje, Brazilië en Senegal

Nieuw in de schappen: de Waikiki-meloen

Waikiki is exotisch, zoet en sappig. De witte schil van deze netmeloen combineert mooi met de intense zalmkleur van het vruchtvlees. Het kleurenspel doet precies denken aan tropische en paradijselijke stranden. Vandaar de naam. De smaak is verrassend, de textuur knapperig en het sap verfrissend. Waikiki is mee met zijn tijd, want naast de heerlijke smaak en de eerder kleine maten, biedt hij ook dat tikkeltje meer dat hem tot iets nieuws en anders maakt.

De meloen wordt, met uitzondering van Portugal, wereldwijd exclusief op de markt gebracht door het Spaanse JimboFresh en de reactie van de consument is zeer positief. De vraag zal worden ondersteund door een jaarronde teelt op meer dan 200 hectare verspreid over Spanje, Brazilië en Senegal. De meloen zal jaarrond beschikbaar zijn bij Staay Food Group.

Het ontwerp van de verpakking voor de Waikiki meloen is aantrekkelijk, opvallend en uniek. De dozen meten 50x40x18 en daar passen 4, 5, 6 of 8 stuks in naargelang de maat.

Waikiki richt zich op een publiek dat op zoek is naar nieuwe sensaties en ervaringen en dat aandacht heeft voor de teelt en de herkomst van de meloen. Uiteraard is hij ook heel gezond en wordt hij geteeld volgens strikte protocollen met respect voor het milieu.

Voor meer informatie:
Staay-Hispa
Nico Veldhoen
T +31 180 679 142
Nico.Veldhoen@staay-hispa.nl
www.staayfoodgroup.nl 


www.jimbofresh.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven