Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Variant van ijsbergsla op Amerikaanse markt: Crispy Leaf

Bowery Farming, het moderne Amerikaanse  glastuinbouwbedrijf, kondigt zijn nieuwste bladgroente aan: Bowery Crispy Leaf, een vernieuwde variant van ijsbergsla. Cripsy Leaf is verfrissend en eenvoudig, heeft een mooie groene kleur en een lekkere knapperigheid. Het product, dat in slechts enkele dagen van de kas naar het schap gaat, zal vanaf juni 2020 verkrijgbaar zijn.

Carmela Cugini van Bowery: "Met een ongeëvenaard aroma en knapperigheid zijn wij er zeker van dat Crispy Leaf het potentieel heeft om de traditionele ijsbergslamarkt te doorbreken. Crispy Leaf is, gebaseerd op de huidige bestellingen van de retail, een van de meest gevraagde bladgroenten van Bowery. We hebben de teelt moeten opvoeren om aan de vraag te kunnen voldoen. Crispy Leaf lijkt de manier waarop consumenten met sla omgaan te veranderen door een compleet nieuwe zintuiglijke ervaring in deze categorie te introduceren."

Dit is het meest prominente nieuwe product dat Bowery sinds zijn oprichting in 2015 op de markt heeft gebracht. De retail promotie zal worden ondersteund door een visueel stimulerend marketingprogramma op digitale en sociale mediakanalen om consumenten kennis met dit product te laten maken.

Crispy Leaf wordt lokaal geteeld op Bowery's commerciële teeltbedrijven in Kearny, New Jersey, White Marsh en Maryland. De milde en veelzijdige zero-residu groente is de ideale basis voor salades en kan goed als culinaire garnering dienen. De voorgestelde retailprijs is € 3,55 /128gr.

Publicatiedatum: