Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Supplement op basis van avocado ter ondersteuning van een gezonde stofwisseling

SP Nutraceuticals heeft de introductie van Metavo aangekondigd, een natuurlijk voedingssupplement dat avocatine B (AvoB) bevat. AvoB,  een krachtige bioactieve stof die van nature in avocado's voorkomt, zorgt voor een normale bloedsuikerspiegel en ondersteunt een gezonde stofwisseling. 

In samenwerking met wetenschappers van de Universiteit van Guelph, deed Dr. Paul Spagnuolo uitgebreid onderzoek naar deze bioactieve stof. AvoB kan veilig en effectief worden toegepast voor het behoud van een gezonde stofwisseling, bloedsuikerspiegel en gewicht bij volwassenen. De stof is met name heilzaam voor mensen die hun bloedsuiker willen beheersen of die aan prediabetes of overgewicht lijden. 

"Het is wetenschappelijk bewezen dat AvoB een slechte stofwisseling aanpakt, de onderliggende oorzaak van een hoge bloedsuikerspiegel," zegt Spagnuolo. "Na jarenlang onderzoek hebben we meer inzicht gekregen in de invloed van natuurlijke stoffen op diverse ziekten. Dit schept mogelijkheden voor de ontwikkeling van natuurlijke producten waarmee mensen die aan deze ziekten lijden hun gezondheid kunnen verbeteren."

Naar aanleiding van deze ontdekking formuleerden de deskundigen van SP Nutraceuticals het nieuwe product Metavo dat een gezonde stofwisseling ondersteunt. Metavo is verkrijgbaar in sachets maar zal binnenkort ook in capsulevorm op de markt komen. Iedere partij avocadopoeder wordt getest om er zeker van te zijn dat deze de gewenste dosis AvoB bevat. 

"We weten dat een verstoring van iets simpels als de bloedsuikerspiegel grote impact op de gezondheid kan hebben. Het op een natuurlijke, veilige en doeltreffende manier herstellen van de bloedsuikerspiegel is dan ook cruciaal," zegt Christina Barbato, directeur van SP Nutraceuticals. "Na jaren van onderzoek zijn Paul en ik trots dat we Metavo eindelijk op de markt kunnen brengen zodat we onze ontdekking kunnen delen met degenen die er het meest bij gebaat zullen zijn."

 

Voor meer informatie:NO
Metavo
Tel: +1 (877) 335-8732 
Email: info@spnutra.com
www.metavo.com 

Publicatiedatum: